VisitNyborg
Nyborg Fyn Danmark Knudshoved Efterår

Autumn in Nyborg

Do you want to experience Nyborg during autumn? We have lots to offer! Experience our festival "Norden i Nyborg" - a nordic festival with lots of interesting content. You can also see our historical ramparts in the beatiful autumn colours.   

Den gamle Kongeby Nyborg og egnen omkring byder dig velkommen til et efterår med oplevelser for par, børnefamilier og dig, som rejser solo.

Borgmestergården i Nyborg - den smukke gamle købmandsgård fra starten af 1600-tallet, inviteres hele familien indenfor. Efterårsferien 2020 på Borgmestergården står i jagtens tegn. Du kan opleve, hvordan kongen og adlen gik på jagt i middelalderen og renæssancen.

Udenfor Borgmestergårdens røde og sorte bindingsværksmure, kan du komme med på en af de de gratis by- og slotsvandringer og høre om Nyborgs historie. Gå i fodsporene på konger og dronninger i Danmarks første hovedstad - Nyborg. På rundturene kommer du forbi Nyborg Slot, kanonerne på toppen af fæstningsanlægget og Vor Frue kirke, som er opført af Dronning Margrethe I. 

I den nyere historie i Nyborg - og mest for de voksne - kan du besøge Nyborg Destilleri. Her kan du se, høre om og smage på økologisk whisky, gin og rom, som destilleres i DSB's historiske værksteder ved den gamle færgehavn i Nyborg. 

Er vejret til indendørs aktiviteter, inviterer Bastionen - Nyborgs teater og kulturhus - dig naturligvis også på en koncerter og teaterforestillinger i efteråret. I biografen KinoVino er der gode film hver dag, og Nyborgs mange caféer og restauranter byder på god mad, kage eller kaffe at hygge sig med.