VisitNyborg
Nyborg Fyn Danmark Badebro
Storebælt

Beaches

Experience our lovely beaches with an amazing view to the Great Belt Bridge. 

Fyns bedste badestrande

Her på siden giver vi dig et overblik over strande i Nyborg. Her finder du alle de større stande, derudover findes der også mindre strande, som ikke er navngivet, men som er skønne alligevel.

Der er i alt fire strande i Nyborg, der har det blå flag. Det blå flag gør det let for dig at finde en strand, der sikrer dig gode oplevelser. Når du er ved en strand med blåt flag i Nyborg, indikerer det, at det er en strand med rent badevand, god sikkerhed, faciliteter som toilet og informationer. Læs mere om Friluftsrådet og Det blå flag her. 

Fyns reneste badestrand er Storebæltsbadet, som du finder i Nyborg.

Fyns reneste badestrand er Storebæltsbadet, som du finder i Nyborg. I juli 2020 offentliggjorde Friluftsrådet listen over landets 25 allerbedste badestrande i Danmark, på listen over de er hele tre strande beliggende i Nyborg. Storebæltsbadet tager førstepladsen som den reneste strand på Fyn og andenpladsen i Danmark, hvor Nyborg Strand har andenpladsen på Fyn og en fjerdeplads på landsplan. Du kan læse mere om Friluftsrådets liste over de reneste badestrande i Danmark her.

Dage på stranden er tæt på ægte livsnyderi, men det er også vigtigt, at du orienterer dig, når du er på stranden. Derfor anbefaler vi at tage et kig på De 5 Baderåd.