Langs Teglværksskoven ligger også stranden med en smuk udsigt til Storebælt.

Handicapvenlige oplevelser i Nyborg

Photo: VisitNyborg

Hos VisitNyborg ønsker vi også at hjælpe gæster med handicap, som har spørgsmål til deres ture- og ferieoplevelser i Nyborg. Vi har derfor samlet en oversigt over steder, faciliteter og aktiviteter, hvor man kan læse mere om de forskellige muligheder og forhold. 

Måske også interessant for dig...

Natur for alle logo
Natur for alle

Natur for alle

Natur for alle er en digital platform, som viser et overblik over de tilgængelige stier i naturen, hvor man som person med handicap sikkert kan begå sig. På platformen oplyses der om ruter, seværdigheder og andre relevante forhold - og så kan man se, hvad der passer til ens eget behov og eventyrlyst.

DestinationFyn
DestinationFyn

DestinationFyn's anbefalinger til en handicapvenlig ferie på Fyn

På denne side har DestinationFyn samlet inspiration til overnatningssteder og seværdigheder, så man på forhånd kender til faciliteterne. Denne oversigt viser forslag til steder på Fyn og øerne.

Fyns Badestrand er en af de bedste strande, som man finder på Fyn. Rent på land og i vand , og med en smuk udsigt til Storebælt.
VisitNyborg

Forslag til en grønnere ferie

Hos VisitNyborg synes vi, at det er vigtigt at alle gør sit for at rejse mere bæredygtigt. Når det er sagt, så mener vi bestemt også, at man sagtens kan kombinere de grønne(re) valg med velvære, afslapning og spændende oplevelser. Læs med her og få nogle af vores forslag og idéer.