VisitNyborg - Gruppeture til Sprogø - venteliste foreninger virksomheder organisationer

Venteliste - Kom til Sprogø som større gruppe

Photo: Lindstedt graphic design studio

Kom på en guidet gruppetur til Sprogø som forening, virksomhed eller lignende. Gruppeture er for den større gruppe (maksimum 50 deltagere), som ønsker en tur kun for gruppen.

OBS: opdateret marts 2024: Der er kun ganske få ledige ture til grupper i løbet af november/december 2024 tilbage. Ønsker du at høre nærmere om en af de få ledige ture i november/december, så kontakt os pr. telefon. Ønsker du at komme på venteliste til en anden årstid, er ventelisten allerede lang, og det er ikke sikkert, at din tur kan gennemføres i 2025. Sandsynligvis skal du forvente at komme afsted i 2026 eller senere. Vi opfordrer dig dog til at skrive dig op, så du står på ventelisten. Men vær opmærksom på, at der typisk er 2-3 års ventetid på en tur til Sprogø.

Fra Nyborg og Fyn kan du køre via Storebæltsbroen til Sjælland og København. Midt i Storebælt og midtvejs på bro- og tunnelforbindelsen ligger Sprogø. Øen har igennem 1000 år været centrum i det danske rige. Her har konger bygget forsvarsværker mod fjender. Her har man søgt ly på sin rejse rundt i Danmark. Øens isolerede placering har givet grobrund for et rigt dyre- og planteliv, hvoraf nogle arter ikke findes andre steder i Danmark. Og i nyere tid har den danske åndssvageforsorg brugt øen til Pigehjem for løsagtige og lemfældige piger, der var uden for samtidens fremherskende moral og opførsel. 

Vil din forening, dit firma eller blot du og en større gruppe venner opleve Sprogø med guide, så kontakt VisitNyborg. Udfyld denne formular, så skriver vi dig på venteliste til en gruppetur til Sprogø kun for din gruppe. Vær opmærksom på, at der ofte er 2-3 års ventetid på at komme til Sprogø.

Ønsker du at købe et antal billetter til en af VisitNyborgs åbne ture (løssalgsbilletter), sættes de til salg i løbet af februar 2024.

  1. Gruppeture er "lukkede" ture, hvor det kun er dig og din gruppe som er med på turen.
  2. Gruppeture foregår med bus og er for op til 50 deltagere.
  3. Sprogøture er ikke velegnede for gangbesværede.
  4. Indhold og tidspunkt mv. aftales individuelt med dig som kunde. 
  5. Da Sprogø er fredet, arrangeres der et begrænset antal ture om året, og der kan ofte være 2-3 års ventetid på turene. Især i sommerhalvåret er der flere års ventetid, mens der i vintermånederne oftere er mulighed for at komme afsted med kortere varsel. Så lad os skrive dig på venteliste - hellere i dag end i morgen. Ture fordeles baseret på ventelisten.
  6. VisitNyborg gennemfører som udgangspunkt ikke ture onsdag eller lørdag. Skal din tur være én af disse to dage, skal du som udgangspunkt kontakte Destination Sjælland. Alle andre ugedage, kan du gennemføre en tur i samarbejde med VisitNyborg, når det bliver din tur på ventelisten.
  7. Vær desuden opmærksom på, at selve turindholdet på Sprogø er identisk, hvad enten du booker turen hos VisitNyborg eller Destination Sjælland. Som udgangspunkt starter Sprogøture booket hos VisitNyborg på Fynssiden, og det er derfor oftest mest naturligt, at du som gruppe er hjemmehørende på Fyn eller i Jylland, når du booker hos VisitNyborg. Er du hjemmehørende på Sjælland og øerne, er det naturligt at booke din tur hos Destination Sjælland, så turen starter i Korsør. Det er ikke et krav du skal følge, men vi ønsker blot at du er opmærksom på det, så du kan kontakte den koordinerende organisation, der passer dig bedst.
  8. Vær opmærksom på, at efterspørgslen på ture er så stor, at VisitNyborg forbeholder sig retten til at begrænse, hvor mange ture den enkelte arrangør kan få tildelt. Denne begrænsning kan variere fra sæson til sæson afhængig af den samlede efterspørgsel. 

Du er velkommen til at kontakte VisitNyborg på telefon 63 33 80 90 for nærmere information, hvis du har spørgsmål inden du udfylder ventelisteskemaet. Inden du ringer til VisitNyborg eller udfylder skemaet, er det en god idé, at have læst siden omhandlende priser og betingelser her. 

Alle valg er vejledende og ikke bindende. Vi aftaler endeligt i forbindelse med tildeling af tur.

OBS: Du kan først trykke på "Indsend", når du har udfyldt alle obligatoriske felter. Når du har indsendt din ventelisteansøgning, vil du modtage en mail som bekræftelse. Tjek gerne dit spam-filter/uønsket post, hvis ikke du har modtaget den. Vær venligst opmærksom på, at anvender du gmail, vil du kun få vist bekræftelsen på skærmen efter indsendelse og ikke modtage en bekræftelsesmail. Vi beklager de gener det giver, at vi i øjeblikket ikke kan sende en automatisk bekræftelse til en gmail-konto. Al øvrig samt senere kommunikation kan godt ske via en gmail-konto. 

Da der er begrænsning på ture, vil man som fx rejseselskab/rejsearrangør i første fordelingsrunde, maksimalt kunne få tildelt to ture pr. sæson, hvoraf minimum den ene vil blive i ydersæsonerne. Hvis der er flere ledige ture, fx ture i ydersæsonerne, kan der blive tildelt yderligere ture efterfølgende. Alle ture fordeles ud fra ens placering på ventelisten. 

HVIS du har modtaget et gammelt "ventelistenummer" fra VisitNyborg, skriver du det ind herunder. Hvis du IKKE har modtaget et gammelt ventelistenummer fra VisitNyborg, lader du feltet være tomt.

Gamle ventelistenumre udsendes til de grupper, der grundet GDPR-regler skal flyttes til denne venteliste, og i den forbindelse godkende den aktuelle Privatlivspolitik. Når du skriver dig op på ventelisten nu, godkender du VisitNyborgs aktuelle Privatlivspolitik, hvorfor du ikke skal udfylde felt med et gammelt ventelistenummer.